Erilaisia liikuntapalveluita

Erimover tarjoaa liikunta- ja hyvinvointipalveluita lapsille ja aikuisille, yrityksille ja julkiselle sektorille. Palvelutarjontaamme kuuluu laaja valikoima uusia ja perinteisiä liikuntapalveluita — pyrimme jatkuvasti löytämään uusia tapoja liikkua! Haluamme innostaa jokaista liikkumaan juuri itselleen sopivalla tavalla, sopivassa ympäristössä ja sopivassa seurassa.

Klikkaa tästä, ja lue mitä mieltä palveluitamme testanneet ovat olleet!

Tarjoamme liikuntaa, Erilaisella tavalla!

LASTEN LIIKUNTAPALVELUT


Erimover tarjoaa laajan valikoiman erilaisia vesiliikuntaa ja lattialiikuntaa lapsille.

Ohjaajamme ovat ammattitaitoisia ja koulutettuja. Meidän koko tiimillä on yhteinen tavoite: tarjota lapselle liikunnan riemua mahdollisimman monipuolisesti!

Lasten liikuntaa voit tulla testaamaan myös yksittäistunnille! Lisätietoja saat ottamalla yhteyttä toimistoomme. Hinta kertakokeilulle 25€. (Kausimaksulla yhden kerran hinta 15-17€, riippuen kaupungista.)

Tervetuloa polskimaan ja jumppaamaan!

vesiliikuntaa, vauvauinti

Aquamover Baby™ ( 3-12kk vauvauinti)

AquaMover Baby™

Kuvaus:

Vauvauinti on vauvojen ehdoilla etenevä, vauvojen ja vanhempien yhteinen laulu- ja leikkihetki puhtaassa ja lämmitetyssä vedessä, koulutetun ja ammattitaitoisen ohjaajan ohjaamana. Vauvauintiin voi osallistua molemmat vanhemmat.

Vauvauinti tukee lapsen motorista kehitystä, koska lapsi kokee veden lämmön, vastuksen, liikkeen, värinän ja paineen vedessä liikkuessaan. Vauvauinnissa lapsi oppii luonnollisen suhtautumistavan veteen ja vanhemmat saavat asiantuntevaa ohjausta, jolloin harrastus lisää myös vesiturvallisuutta ja edesauttaa myöhempää uimaan oppimista. Vauvauinnissa opetellaan tärkeitä vesiturvallisuustaitoja rennossa ja iloisessa, leikeillä ja lauluilla höystetyssä ilmapiirissä.

Ikäsuositus: 3-12kk + 1-2 aikuista

Kesto: 30min

Erityistä:

Vaikka Aquamover Baby™ tunneilla kunnioitetaan jokaisen uimarin yksilöllisyyttä ja huomioidaan perhe kokonaisvaltaisesti, uintitunnit ovat alusta loppuun asti aktiivisia ja ryhmäohjattuja. Aktiivisuus tarkoittaa koko uintiajan hyödyntämistä ryhmän yhteisille, perheiden eri taitotasoon sovelletuille harjoituksille. Jokainen uintitunti rakentuu loogisesti etenevästä tuntirungosta, jota sovelletaan ryhmään rennossa ja turvallisessa ilmapiirissä. 

Varaa kurssi

Aquamover Toddler™ (1-2 -v. vauvauinti)

AquaMover Toddler™

 

Kuvaus:

Aquamover Toddler™ on lapsilähtöinen ja aktiivinen vauvauintitunti, jolla harjoitellaan vedessä leikkimistä, touhuamista ja perusliikkumista sekä vanhemman tukemana, että kelluttavien välineiden avulla. Sukellukset kuuluvat luontevana osana uintiin, mutta veden alle menemisessä edetään täysin lapsen ehdoilla, leikin ja laulun lomassa. 

Ikäsuositus: 1-2 -vuotta + 1-2 aikuista

Kesto: 30 min

Erityistä:

Vaikka Aquamover Toddler™ tunneilla kunnioitetaan jokaisen uimarin yksilöllisyyttä ja huomioidaan perhe kokonaisvaltaisesti, uintitunnit ovat alusta loppuun asti aktiivisia ja ryhmäohjattuja. Aktiivisuus tarkoittaa koko uintiajan hyödyntämistä ryhmän yhteisille, perheiden eri taitotasoon sovelletuille harjoituksille. Jokainen uintitunti rakentuu loogisesti etenevästä tuntirungosta, jota sovelletaan ryhmään rennossa ja turvallisessa ilmapiirissä. 

Varaa kurssi

Aquamover SeaStars™ (2-4 -v miniuinti)

AquaMover SeaStars™ 

Kuvaus:

AquaMover SeaStars™ -tunti on lapsilähtöinen ja touhukas, vesiturvallisuuteen nojaava uintitunti, jolla harjoitellaan sukeltamista ja luontevaa vedessä liikkumista leikin ja mielikuvituksen turvin. Lapset saavat myös tutustua erilaisiin kelluttaviin ja vesipelastuksessa käytettäviin välineisiin sekä opetella hyödyntämään niitä vedessä liikkuessaan.  

Ikäsuositus: 2-4 -vuotta + aikuinen

Kesto: 30min

Erityistä:

Vaikka Aquamover SeaStars™ tunneilla kunnioitetaan jokaisen uimarin yksilöllisyyttä ja huomioidaan perhe kokonaisvaltaisesti, uintitunnit ovat alusta loppuun asti aktiivisia ja ryhmäohjattuja. Aktiivisuus tarkoittaa koko uintiajan hyödyntämistä ryhmän yhteisille, perheiden eri taitotasoon sovelletuille harjoituksille. Jokainen uintitunti rakentuu loogisesti etenevästä tuntirungosta, jota sovelletaan ryhmään rennossa ja turvallisessa ilmapiirissä. 

Ryhmään jatkaminen Aquamover Toddler™ –tunneilta on luontevaa, mutta aikaisempi uintikokemus ei ole edellytys Aquamover SeaStars™ -tunneille osallistumiselle. 

Varaa kurssi

Aquamover BigStars™ (3-5 -v miniuinti)

AquaMover BigStars™

Kuvaus:

AquaMover BigStars™ on lapsilähtöinen ja touhukas, vesiturvallisuuteen nojaava uintitunti, jolla harjoitellaan sukeltamista ja luontevaa vedessä liikkumista leikin ja mielikuvituksen turvin. Lapset saavat myös tutustua erilaisiin kelluttaviin ja vesipelastuksessa käytettäviin välineisiin sekä opetella hyödyntämään niitä vedessä liikkuessaan.  

Ikäsuositus: 3-5 -vuotta + aikuinen

Kesto: 30min

 Erityistä:

Vaikka Aquamover BigStars™ tunneilla kunnioitetaan jokaisen uimarin yksilöllisyyttä ja huomioidaan perhe kokonaisvaltaisesti, uintitunnit ovat alusta loppuun asti aktiivisia ja ryhmäohjattuja. Aktiivisuus tarkoittaa koko uintiajan hyödyntämistä ryhmän yhteisille, perheiden eri taitotasoon sovelletuille harjoituksille. Jokainen uintitunti rakentuu loogisesti etenevästä tuntirungosta, jota sovelletaan ryhmään rennossa ja turvallisessa ilmapiirissä. 

Ryhmään jatkaminen Aquamover SeaStars™ –tunneilta on luontevaa, kun lapsi kaipaa enemmän vauhtia ja haasteita, mutta aikaisempi uintikokemus ei ole edellytys Aquamover BigStars™ -tunneille osallistumiselle. 

Varaa kurssi

AquaMover SuperStars™ (5 + -v uintitekniikka)

AquaMover SuperStars™ 

Kuvaus:

AquaMover SuperStars™ on isommille lapsille suunnattu uintitunti, jolla harjoitellaan uintitekniikoiden alkeita monipuolisesti ja vesiturvallisuustaitoja rennossa ilmapiirissä. Tunnin lomassa tai lopuksi leikitään ja kisaillaan yhdessä vanhempien kanssa.

Ikäsuositus: 5 + -vuotta ja aikuinen

Kesto: 30min

 Erityistä:

Vaikka Aquamover SuperStars™ tunneilla kunnioitetaan jokaisen uimarin yksilöllisyyttä ja huomioidaan perhe kokonaisvaltaisesti, uintitunnit ovat alusta loppuun asti aktiivisia ja ryhmäohjattuja. Aktiivisuus tarkoittaa koko uintiajan hyödyntämistä ryhmän yhteisille, perheiden eri taitotasoon sovelletuille harjoituksille. Jokainen uintitunti rakentuu loogisesti etenevästä tuntirungosta, jota sovelletaan ryhmään rennossa ja turvallisessa ilmapiirissä. 

Ryhmään jatkaminen Aquamover BigStars™ –tunneilta on luontevaa, kun lapsi sukeltelee mielellään ja on jo motivoitunut harjoittelemaan itsenäistä uimataitoa leikin lomassa. Itsenäinen uintitaito ei ole edellytys kurssille osallistuvilta.

Varaa kurssi

 

Aquamover Pro™ (7-8 + -v uintitekniikka)

AquaMover Pro™ 

Kuvaus:

AquaMover Pro™ on uimataitoisille lapsille suunnattu uintitekniikkatunti. Tunnilla opetellaan eri uintitekniikoita koulutetun ja ammattitaitoisen ohjaajan ohjaamana; krooliuinti, selkäkrooli, rintauinti ja perhosuinti. Lisäksi tunneilla harjoitellaan sukeltamista ja vesipelastustaitoja. Kaikki toiminta tapahtuu rennossa ja mukavassa ilmapiirissä, lapsen ehdoilla.  

Ikäsuositus: 7-10 -vuotiaille ja aikuinen (ei välttämättä mukana altaassa)

Kesto: 45min

Erityistä:

AquaMover Pro™ – tunnit on suunniteltu yhdessä kokeneiden kilpauimareiden kanssa ja harjoitukset etenevät kohti sulavaa ja rentoa uintitekniikkaa, leikkiä ja uinnin riemua unohtamatta.

Varaa kurssi

Aquamover Special Stars™ (2-15 –v erityislapset)

Aquamover Special Stars™ 

Kuvaus:

Aquamover Special Stars™ on lasten erityisuintitunti, jolla uinnin opetus etenee jokaisen osallistujan omista lähtökohdista käsin. Tunneilla otetaan huomioon osallistujien liikkumisen ja oppimisen mahdollisuudet sekä vammojen lääketieteelliset taustat vedessä liikkumista ajatellen. Tunnin tavoitteena on tarjota lapsille liikunta- ja havaintokokemuksia sekä vedessä liikkumisen riemua ja sosiaalisia kontakteja, unohtamatta mahdollisimman itsenäisen uimataidon harjoittelua. Special Stars™ -tunneille saa osallistua koko perheen voimin ja yksilöopetuksen lomassa leikitään ja touhutaan myös yhteisesti koko ryhmän kesken!

Ikäsuositus: 2-15 –vuotta + 1-2 aikuista ja sisaret

Kesto: 45 min

 Erityistä:

AquaMover Special Stars™ – tunnit on suunniteltu yhdessä fysioterapeuttin ja erityisuimaopettajan kanssa ja tunneilla otetaan erityislasten lisäksi heidän sisaruksensa mukaan yhteisiin leikkeihin ja kisailuihin.

Varaa kurssi

Aquamover Family™ (3kk-5v*)

AquaMover Family™ -uintitunti on uinti- ja leikkihetki koko perheen kesken lämmitetyssä ja puhtaassa vedessä. Tunneilla eri-ikäisille osallistujille sovelletaan ikätasoisia harjoituksia ja toiminta on aktiivista ja ryhmäohjattua, kuitenkin rennossa ja turvallisessa ilmapiirissä.

Ikäsuositus: 3kk-5v (Huom! Uimapaikkakohtaiset erot aloittamisiässä veden lämpötilasta johtuen)

Kesto: 30 min

Varaa kurssi

Aquamover Kielikylpy™ (3kk – 5 v)

Aquamover Kielikylpy™ on iloinen ja aktiivinen vesiturvallisuuteen nojaava koko perheen yhteinen uintitunti, jonka opetuskieli on pääasiassa ruotsi, mutta ryhmä on tarkoitettu sekä suomen- että ruotsinkielisille lapsille. Myös sisarukset ovat tervetulleita kielikylpyryhmään ja ohjelma sovelletaan jokaisen lapsen taitotasoon sopivaksi.

Ikäsuositus: 3kk – 5 v + aikuinen

Kesto: 30min

Varaa kurssi

Mover Kids™ (2-4 -v lasten jumppa)

Mover Kids™

Kuvaus:

Mover Kids™ on liikunnallinen ja touhukas, mielikuvituksella ja leikillä höystetty lasten oma tunti! Mover Kids™ -tunnit myötäilevät aina tiettyä teemaa, kuten huvipuisto tai metsäretki ja lapset harjoittelevat teeman lomassa, huomaamattaan perusliikkumisen taitoja, kehonhahmotusta ja ryhmässä toimimista.

Ikäsuositus: 2-4 -vuotiaat + vanhempi / huoltaja

Kesto: 45min

Varaa kurssi

Lasten vesiliikunta- ja vauvauintisijainnit:  Espoo, Helsinki, Porvoo, Hamina, Kotka


 

AIKUISTEN LIIKUNTAPALVELUT


 

Booiaka, SUP, vesijumppa

Mover Roller™ UUTUUS! (kehonhuolto pilatesrullalla)

Mover Roller™ on kokonaisvaltainen lihasten ja lihaskalvojen hyvinvointia edistävä tunti. Tunnilla käytetään apuna rullaa ja omaa kehoa. Tunti perustuu myofaskiaalisten triggerpisteiden hierontaan, jolla on tarkoitus pehmittää elimistön pehmytkudoksia. Kehon huoltaminen rullan avulla lisää liikkuvuutta ja verenkiertoa sekä nopeuttaa palautumista. Mover Roller jakaantuu rauhalliseen alkulämmittelyyn, jossa on vaikutteita eri kehonhuoltomenetelmistä, rullaosioon ja loppurentoutukseen.

Ikäsuositus: nuoret ja aikuiset

Kesto: 45-60min

Erityistä:

Mover Roller™ tunti on suunniteltu huolella ja kokeneen ammattilaisen johdolla. Tunnilla käytetään rauhallista rentoutus musiikkia. Tunnilla keskitytään kuuntelemaan omaa kehoa ja kaikki liikkeet tehdään omaan tahtiin.

Varaa kurssi

Mover Cross™ UUTUUS! (kehonpainotreeni)

Mover Cross™

Kovaa treeniä kaipaavan tunti ulkona omaa kehon vastusta hyödyntäen. Tunti koostuu
intervallityyppisestä syketreenistä ja raskaista tai keskiraskaista, koko kroppaa haastavista
lihaskuntoharjoituksista sekä loppujäähdyttelystä.

Ikäsuositus: nuoret ja aikuiset

Kesto: 45-60min

 Varaa kurssi

Mover Fit ™ UUTUUS! (rytmillinen perustreeni)

Mover Fit ™ on monipuolinen ja tehokas liikuntakokonaisuus, joka on tehty myötäilemään musiikkia. Tuntikokonaisuus on tehokkuudestaan, vauhdistaan ja vaihtelevuudestaan huolimatta selkeä ja rento, ja se on muokattavissa eri-ikäislle ja erikuntoisille liikkujille. Tunnilla käytetään vastuksena oman kehon painoa ja/tai vastuskuminauhoja. Mover Fit™ jakaantuu alkulämmittelyyn, sykkeen nosto-osioihin, lihaskuntoharjoituksiin, kehonhallintaharjoitukseen ja lyhyeen loppuvenyttelyyn.    

 

Ikäsuositus: nuoret ja aikuiset

Kesto: 45-60min

Erityistä:

Mover Fit™ -tunneilla musiikki ja liikkeet eivät taukoa ja vauhti pysyy yllä alusta loppuun saakka. Ohjelma on suunniteltu siten, että eri-ikäiset ja –kuntoiset liikkujat saavat tunnista mahdollisimman paljon irti; liikkeiden soveltaminen ja jatkokehittely kuuluvat Mover Fit:n™ luonteeseen.

Varaa kurssi

Mover Basic ™ (perustreeni)

Mover Basic ™ on monipuolinen liikuntakokonaisuus, jossa yhdistyy aerobicin ja muiden perusjumppatuntien liikemaailmaa, tehokkaita ja selkeitä lihaskuntoharjoituksia, fysioterapian terapeuttista harjoittelua ja kehonhallintaa sekä tanssillisia elementtejä vaihtelevista tanssityyleistä. Tuntikokonaisuus on tehokkuudestaan, vauhdistaan ja vaihtelevuudestaan huolimatta selkeä ja rento, turha hampaidenkiristely ja pingottaminen on jätetty pois. Musiikkityylit ovat vaihtelevia tunnin aikana ja liikkeet ovat aina suunniteltu mukailemaan musiikkia. Tunnilla käytetään vastuksena oman kehon painoa ja/tai vastuskuminauhoja. Mover Basic™ jakaantuu alkulämmittelyyn, sykkeen nosto-osioihin, lihaskuntoharjoituksiin, kehonhallintaharjoitukseen ja lyhyeen loppuvenyttelyyn.

Ikäsuositus: nuoret ja aikuiset

Kesto: 45-60min

Erityistä: Mover Basic™ -tunneilla musiikki tai liikkeet eivät taukoa ja vauhti pysyy yllä alusta loppuun saakka. Ohjelma on suunniteltu siten, että eri-ikäiset ja –kuntoiset liikkujat saavat tunnista mahdollisimman paljon irti; liikkeiden soveltaminen ja jatkokehittely kuuluvat Mover Basic:n™ luonteeseen.

Varaa kurssi

Mover Balance™ (kehonhuoltotunti)

Mover Balance™ on kehonhuoltotunti, jossa keskitytään syvien lihasten hallintaan, pinnallisten lihasten rentoutumiseen ja venyttelyyn sekä liikkuvuuden lisääntymiseen. Tämä rauhallinen, miellyttävä ja hyvää tekevä tunti sopii kaikille! Ohjaajana toimii fysioterapeutti.
 

Ikäsuositus: nuoret ja aikuiset

Kesto: 45-60min

 Erityistä:

Mover Balance™ -tunti on suunniteltu yhdessä fysioterapeuttien kanssa miellyttäväksi ja turvalliseksi kokonaisuudeksi. Tuntirunko on vaihteleva ja sisältää sopivassa suhteessa tasapaino-, liikkuvuus-, kehonhallinta- ja venyttelyharjoituksia.

Varaa kurssi

Booiaka® (tanssitunti)

Booiaka® on hauska ja energinen tanssitunti, jolla kuka tahansa pääsee kokemaan onnistumisen riemua vaikeissakin koreografioissa! Tanssisarjoja rakennetaan pikkuhiljaa ja toistaen liikkeitä useasti, mutta samalla vauhtia ja fiilistä pidetään yllä irrallisilla, sarjaan kuulumattomilla ”fillereillä”, mikä erottaa Booiakan tavallisesta tanssitunnista. Tällä tunnilla musiikki ei pysähdy kesken kaiken ja pääset tanssimaan vaihtelevasti eri musiikkityylien tahtiin, hip hopista reggaetoniin ja old schoolista lattareihin.

Ikäsuositus: Nuoret ja aikuiset

Kesto: 60 min

Erityistä:

Booiaka® -tanssitunnin on kehittänyt Italialainen tanssija Tatiana Tamai vuonna 2009 ja tämän uuden lisenssitunnin maailmanvalloitus on alkanut vaihdikkaasti. Moni uskoo, että Booiaka® valloittaa mailman kuten Zumba, mutta paljon monipuolisemmalla ja tyylikkäämmällä tavalla. Erimover Oy Ab on ollut mukana Suomen ensimmäisessa ohjaajakoulutuksessa ja tuo ensimmäisten joukossa tätä koreografiatuntia kaikkien suomalaisten tietoisuuteen.

Varaa kurssi

Aquamover Basic™ (vesijumppa)

AquaMover Basic™ on tehokas ja monipuolinen matalan veden vesijumppatunti musiikin tahtiin. Vesijumppa kuormittaa kehon hengitys- ja verenkiertoelimistöä ja kehittää lihasten kestävyysvoimaa sekä lisää nivelten liikkuvuutta ja toisaalta antaa oivan ympäristön palauttavalle treenille muiden harrastusten lomassa. Vedessä liikkeiden nopeus ja vastuspinta-alan suuruus sekä vipuvarret vaikuttavat vesijumpan tehokkuuteen, jolloin tuntia on helppo soveltaa eri-ikäisille ja erikuntoisille liikkujille. Erilaisilla välineillä tuntiin saadaan vaihtelua ja tehokkuutta.

Ikäsuositus: Nuoret ja aikuiset

Kesto: 30-45min

 Erityistä:

AquaMover Basic™ on mielekäs ja tehokas vesitreenikokonaisuus, jossa sykettä kohottavat ja kehoa kokonaisvaltaisesti haastavat liikkeet yhdistyvät syviä lihaksia aktivoiviin, tanssin elementeistä koottuihin kehonhallintaliikkeisiin, potkunyrkkeilysarjaan ja vesiliikuntavälineillä tehtäviin harjoituksiin. Tunnilla liikkeet myötäilevät musiikkia ja liikekokonaisuudet vaihtuvat aina biisien vaihduttua. AquaMover Basic™ -tunti voidaan soveltaa myös erittäin tehokkaaksi syvän veden tunniksi!

Varaa kurssi

AquaMover Combat™ UUTUUS! (tehokas vesijumppa)

AquaMover Combat™ on tehokas ja monipuolinen matalan veden vesijumppatunti musiikin tahtiin. Combat –tunnit pohjautuvat erilaisiin iskuihin, nyrkkeilyihin ja potkuihin sekä näiden yhdistelmiin. “Taisteluliikkeiden” lisäksi AquaMover Combat ™ –tunti eroaa tavallisesta vesijumppatunnista hieman räväkämmillä musiikeilla, mikä houkuttelee myös miehiä tämän energisen vesiurheilun pariin.

Ikäsuositus: Nuoret ja aikuiset

Kesto: 30-45min

Erityistä:

AquaMover Combat™ on mielekäs ja tehokas vesitreenikokonaisuus. Tunnilla liikkeet myötäilevät musiikkia ja liikekokonaisuudet vaihtuvat aina biisien vaihduttua. AquaMover Combat™ -tunti voidaan soveltaa myös erittäin tehokkaaksi syvän veden tunniksi!

Varaa kurssi

Mover Sticks™ (sauvakävelytreeni)

Mover Sticks™ on perinteinen sauvakävelytunti, joka on höystetty monipuolisella, intervallityyppisellä treenillä.

Tunti sopii kaiken kuntoisille ja eri ikäisille liikkujille. Perinteisen sauvakävelyn lisäksi Mover Sticks ™ -tuntiin kuuluu kehoa huoltavia ja liikkuvuutta lisääviä sauvajumppaharjoituksia sekä alaraajojen lihaskuntoharjoituksia, kuten askelkyykkyjä ja varpaillenousuja.

Sauvakävely luonnossa on kehoa monipuolisesti haastavaa liikuntaa sekä samalla irtiotto arjen hulinasta. Mover Sticks ™ -tuntia voi toteuttaa kaikkina eri vuoden aikoina.

Ikäsuositus: nuoret ja aikuiset
Kesto: 45-60min

Erityistä: Mover Sticks™ -tunnit on suunniteltu yhdessä fysioterapeuttien kanssa mukavaksi ja hieman erilaiseksi sauvakävelykokonaisuudeksi. Kokeneet ohjaajamme huolehtivat, että tunti on turvallinen ja sovellettavissa erikuntoisille ja -ikäisille liikkujille.

Varaa kurssi

Mover Kahvakuula™

Mover Kahvakuula™ on toiminnallisen harjoittelun tunti, jossa vastuksena käytetään yhtä tai kahta kahvakuulaa. Tällä tunnilla harjoitat lihaskestävyyttä, voimaa ja nopeutta sekä kehon syviä lihaksia. Kahvakuulaharjoittelu sopii sekä naisille että miehille, eikä sen aloittaminen vaadi aikaisempaa kokemusta kahvakuulasta tai lihaskuntoharjoittelusta.

Ikäsuositus: Nuoret ja aikuiset

Kesto: 60min

Erityistä:

Mover kahvakuula™ -tunnit on suunniteltu huolella ja kokeneen ammattilaisen johdolla. Ohjelma on suunniteltu siten, että eri-ikäiset ja –kuntoiset liikkujat saavat tunnista mahdollisimman paljon irti.

Varaa kurssi

Mover Tanssi 55+™

Mover Tanssi 55+™ -tunti on mukaansatempaava ja miellyttävä, iäkkäämmille suunnattu tanssillinen tunti. Tällä tunnilla jokainen pääsee nauttimaan ihanista rytmeistäja pehmeistä liikkeistä vaihtelevissa musiikkityyleissä, lattareisteista 50’s rock’n’rolliin. Liikkuvuus, tasapaino, kehonhahmotus ja reaktiokyky kehittyvät huomaamatta ikäryhmälle suunniteltujen tanssisarjojen opettelun myötä. Hauskaa ja mukavaa liikuntaa heille, ketkä kaipaavat vaihtelua perinteisille senioritunneille!

Ikäsuositus: 55-80

Kesto: 45min

Erityistä: Mover Tanssi 55+™ -tunti on suunniteltu yhdessä fysioterapeuttien kanssa miellyttäväksi ja turvalliseksi kokonaisuudeksi. Tuntirunko on vaihteleva ja jokaiselle tunnille, lyhyiden tanssisarjojen lomaan on sisällytetty luuliikuntaa, liikkuvuusharjoituksia koko rangalle ja olkanivelelle sekä tasapainoharjoituksia.

Varaa kurssi

Mover Basic 60+ ™ (perusjumppa)

Mover Basic 60+ ™ on senioreille tarkoitettu monipuolinen ja helppo perusjumppatunti, jonka tuntirunko on vaihteleva ja monipuolinen. Liikkeitä voidaan soveltaa eri kunto- ja taitotasolle sopivaksi. Musiikki tunneilla on miellyttävää ja myötäilee liikkeitä.

Ikäsuositus: 55-85 v

Kesto: 45min

Erityistä:

Mover Basic 60+™ -tunti on suunniteltu yhdessä fysioterapeutin kanssa miellyttäväksi ja turvalliseksi kokonaisuudeksi. Tuntien tavoitteena on ikääntyneen itsenäisen toimintayvyn ylläpitäminen lihasvoiman ja –kestävyyden lisääntymisen, erityisesti alaraajojen lihasvoiman osalta sekä liikkuvuuden, tasapainon ja kehonhallinnan kehittymisen keinoin.

Varaa kurssi

Mover Ball™ (liikunnallinen pallopeli)

Mover Ball ™ on hauska ja reipas joukkuepeli, joka sopii niin yritysryhmille kuin polttariporukoille. Tämän uudenlaisen pallopelin juju on liikkuva tai liiikkuvat maalit, joiihn osuminen on tuplasti paikalla olevaa maalia haastavampaa, mutta hauskempaa! Pelituokion voi toteuttaa aidatulla alueella ulkona tai sisäliikuntatilassa

 

Ikäsuositus: nuoret ja aikuiset

Kesto: 45-60min

Varaa kurssi

Mover Pump™ (lihaskuntoharjoittelu)

Mover Pump ™ on lihaskuntoharjoittelutunti levytangon ja käsipainojen avulla. Liikkeet on suunniteltu myötäilemään musiikkia ja tuntirunko on suunniteltu loogiseksi ja fysiologisesti järkeväksi kokonaisuudeksi.

Ikäsuositus: nuoret ja aikuiset

Kesto: 45-60min

Varaa kurssi

Mover Hoop™

Mover Hoop™ -tunti on hauska ja kokonaisvaltainen uutuustuote, jolla käytetään normaalia painavampaa hulavannetta treenivälineenä. Erilaisten hulavanteen pyörittämisten lisäksi vannetta käytetään myös askellusten tukena ja ylävartalotreenivälineenä!

Ikäsuositus: nuoret ja aikuiset

Kesto: 45-60min

Varaa kurssi

Mover Spinning ™

Mover Spinning ™ on sisäpyöräilytunti musiikin tahtiin. Tunti kehittää lihaskestävyyttä, erityisesti alaraajojen lihasten osalta ja kehittää tehokkaasti aerobista kuntoa. Spinning tunti soveltuu erikuntoisille ja eri-ikäisille liikkujille; jokainen voi säätää vastusta oman kuntonsa mukaan ja saada tunnista irti paras mahdollinen treeni.

 Ikäsuositus: nuoret ja aikuiset

Kesto: 45-60min

Varaa kurssi

Mover Kinesis ™

Mover Kinesis ™ -tunti perustuu kinesis –laitteiden kanssa tehtävään harjoitteluun. Kinesis –tunti on vastusharjoittelua, joka mahdollistaa toiminnallisen ja kolmiuloitteisen harjoittelun. Lihasvoiman ja kestävyyden lisäksi tunti lisää liikkuvuutta ja tasapainoa sekä kehonhallintaa.

Ikäsuositus: nuoret ja aikuiset

Kesto: 45-60min

Varaa kurssi

Aikuisten ryhmäliikunta- ja vesiliikuntasijainnit: Helsinki, Porvoo


 

 

SUP


SUP eli stand-up-paddling on yksi maailman nopeimmin kasvavista liikuntamuodoista. Helppo ja hauska tapa kohottaa kuntoa on vetänyt puoleensa aina vain uusia kokeilijoita, eikä loppua näy!

Lisätiedot SUP Outdoor-palveluista löydät SUP-sivultamme!

Erimover tarjoaa ainoana yrityksenä Suomessa SUP-lautailua myös sisätiloissa!

Lue lisää SUP Indoor palveluista:

SUP Indoor

”Suppaus” on yksi nopeimmin kasvavista vesiurheilulajeista koko maailmassa ja SUP-lautailu kasvattaa suosiotaan jatkuvasti. SUP on lyhenne sanoista stand up paddling eli seisaaltaan melominen. SUP-lautailua voi harrastaa lähes minkälaisissa vesiolosuhteissa tahansa: järvissä, joissa, merissä lammissa – jopa uima-altaissa! Allasolosuhteita hyödyntäen ”suppausta” voi harrastaa ympäri vuoden.

SUP Fit&Balance™ –tunti on aivan uudenlainen, monipuolinen ja tehokas ryhmäliikuntatunti, joka koostuu SUP-laudan päällä tehtävistälihaskunto-, kehonhallinta-, tasapaino- ja liikkuvuusharjoituksista sekä sykkeenkohotusosioista joko meloen tai vedenvastusta hyödyntäen. Lattiatasossa tehtävään lihaskuntotreeniin verrattuna SUP-laudan päällä treenaaminen mahdollistaa tehokkaamman harjoitteluympäristön: jokaisen liikkeen yhteydessä joudut tasapainottamaan kehoa ja käyttämään syviä lihaksia asennon hallitsemiseksi! Tule kokemaan jotain aivan uutta ja haastamaan koko vartalosi SUP Fit&Balance™ -tunnille! Valmistaudu tunnille kuten uimahalliin ja valmistaudu kastumaan. Laudan päällä voit treenata puhtaissa, kevyissä liikuntavaatteissa tai uimapuvussa.
 
Ikäsuositus: nuoret ja aikuiset
 
Kesto: 55min
 

suppaus sonja

 


 

YRITYSLIIKUNTA


Kaikki liikuntapalvelumme voidaan räätälöidä myös tilauksesta eri kokoisille ryhmille. Voit tilata meidät liikuttamaan esimerkiksi työporukkaasi, tapahtumaasi tai työhyvinvointipäivääsi! Meiltä voit myös tilata hyvinvointiluentoja, jotka ammattilaistiimimme voi suunnitella juuri teille sopivaksi kokonaisuudeksi.

Ota yhteyttä

suppausta sisal yritysliikunta


 

KORVAUSVUOROJÄRJESTELMÄ


Lomamatka tulossa? Lapset sairaana?

Harmittaako hukkaan menevät rahat kausimaksusta?

Onneksi meillä voit korvata pois jääneen tunnin milloin tahansa kuluvan kauden aikana! Edistyksellinen korvausvuorojärjestelmämme mahdollistaa tuntien korvaamisen silloin, kun sinulle sopii.

Lue lisää Web-palvelustamme

Hinnat alkaen


Tarkemmat hinnastot löydät varausjärjestelmästämme.

Lasten kausimaksut alkaen 270 €

Aikuisten tunnit 10 €-20 € (riippuen tunnista)