ERIMOVER WEBPALVELU

Käytössämme on sähköinen varausjärjestelmä. Tämän järjestelmän kautta asiakas pääsee tutustumaan kurssitarjontaan. Palvelun kautta tehdään myös kaikki kurssi-ilmoittautumiset, liikuntavuorojen peruutukset ja korvausvuorovaraukset. Kaikilla asiakkailla on omat henkilökohtaiset tunnukset palveluun ja profiili pysyy voimassa koko asiakkauuden ajan.

Aloita rekisteröimällä itsesi palveluun ja luo käyttäjätunnus ja salasana. Rekisteröinti tulee tehdä aikuisen tiedoilla. Lapsen tiedot kirjataan palveluun vasta kun profiili on luotu. Sähköpostiosoitteesi toimii käyttäjätunnuksena. Salasanan on oltava vähintään 8 merkkiä pitkä. Pelkkä rekisteröityminen ei sido asiakasta vaan mahdollistaa tutustumisen palveluihin. Asiakkuutenne katsotaan sitovaksi vasta kun olette vahvistaneet ilmoittautumisenne kursille

ERIMOVER KORVAUSVUOROJÄRJESTELMÄ

​Joustava korvausvuorojärjestelmä takaa sen että maksettu kurssi ei mene hukkaan.

Asiakkaalla on koko kauden ajan oikeus kirjata poissaoloja ja etsiä tilalle sopivia korvausvuoroja. Korvausvuorojärjestelmä ehdottaa automaattisesti kurssin osallistujalle korvausvuoroja tämän iän perusteella. Korvata voi kaikissa kaupungeissa joissa kursseja järjestetään, ja korvausvuorot ovat voimassa koko kauden ajan. Mikäli pääosallistujana on lapsi, voivat vanhemmat tarvittaessa käyttää lapsen korvausvuoroja aikuisille suunnatuilla tunneilla.

Esimerkki 1.

Kurssi: AquaMover Baby
Osallistuja: 6 kk ikäinen lapsi
​Korvausmahdollisuudet: AquaMover Baby ryhmät ja AquaMover Family ryhmät

Esimerkki 2.

Kurssi: Mover Basic
Osallistuja: aikuinen
​Korvausmahdollisuudet: Mover Basic, Mover Balance, Mover Kahvakuula, AquaMover Basic, Booiaka

Esimerkki 3.

Kurssi: AquaMover Family
Osallistujat: 4 kk lapsi ja 3-vuotias lapsi
​Korvausvuoromahdollisuudet yhdessä: AquaMover family
​Korvausvuoromahdollisuudet 4 kk ikäinen: AquaMover Baby ja AquaMover Family
Korvausvuoromahdollisuudet 3 – vuotias: AquaMover Family, AquaMover Sea Stars ja Big Stars, Toddler Basic
Kurssin maksaminen

Kun olet varannut kurssin varausjärjestelmän kautta saapuu lasku automaattisesti sähköpostiisi sekä omaan asiakasprofiiliin. Laskun voi maksaa yhdessä tai kahdessa osassa.